Сторінки

пʼятницю, 23 серпня 2019 р.


День народження України – разом з бібліотекою

Є свята, які зіткані з добра і любові до нашої рідної України, які висловлюють дух народу, символізують його минуле, сьогодення  і майбутнє. До їх числа, безсумнівно, відноситься і День Незалежності. У переддень важливого  державного свята у Тарандинцівській  сільській бібліотеці, для учнів 7-8 класу, пройшов історичний хроноскоп  «Під небом Батьківщини».
Розпочала захід бібліотекар Любов Таркані, яка зауважила, що історія здобуття Україною незалежності надзвичайно складна і довга,  знати її – це наш обов’язок. Діти здійснили віртуальну мандрівку скрижалями українського державотворення, з якої дізналися про хронологічний розвиток подій та про історичних постатей, які відіграли значну роль на шляху здобуття незалежності України. Жвавий інтерес  у присутніх викликала вікторина «Чи знаєте  ви?», де діти продемонстрували відмінні знання з історії рідного краю.

Хвилюючим був момент коли згадали про потрясіння останніх років: майдан та військові  дії на сході нашої держави , з замиранням серця слухали «Молитву за Україну» у виконанні Руслани.
Далі  на читачів чекала цікава та змістовна  книжкова виставка  «Моя Батьківщина прекрасна і незалежна»,   на  якій  представлені  видання  про доленосні етапи державотворення в Україні.

Наприкінці зустрічі, як підсумок , усі учасники заходу побажали рідній країні миру, єдності, економічного розвитку та процвітання.


Немає коментарів:

Дописати коментар